antradienis, rugsėjo 10, 2013

Šėtonas puola pastoriaus žiurkytes




Ko tik pasaulyje neišgirsti. Prie visokių dalykų pripranti... Tačiau nuėjus į Ekklesija.lt išgirsti tai, nuo ko ausys raitosi, žandai rausta, o fantazija atšoksta – sakykim, pamoksle „Abraomo vaikai“ pastorius Kastytis Matulionis pateikia didžiulį tikėjimo išpažinimą, mat kai vyksta kokia nors svarbi Ekklesija.lt veikla, šėtonas ima atakuoti pastoriaus žiurkytes. Kaip pasakoja K.Matulionis, po vieno šėtono išpuolio, mat Ekklesija tada rengė evangelizaciją, „buvo daug dvasinio spaudimo ir karo“,  Anapilin  iškeliavo viena žiurkytė. „Puolimai pas mus namuose ant žiurkyčių prasideda tada, kai vyksta koks nors stiprus dvasinis veiksmas“, - sakė pastorius.  
 Šiemet, kadangi buvo rengiama „Ugnies konferencija“, galo nuo dvasinio tamsos jėgų pasipriešinimo vos negavo ir kita pastoriaus auginama žiurkė – čiaudėjo, nustojo valgyt ir t.t. Visa laimė, kad K.Matulionis turi tvirtą tikėjimą – jis pradėjo kovoti už žiurkytę. „Aš pradėjau kartoti – šėtone, pasitrauk nuo mano žiurkytės, čia mano žiurkytė. Aš pastoviai kalbėjau, išpažinau, kad ji yra išgydyta ir po dviejų savaičių ji staiga atgijo“. – pasakojo susižavėjusiems klausytojams pastorius K.Matulionis. Dar vėliau atsirado auglys. „Aš pradėjau prakeikinėti guzą,.sakau – Jėzaus vardu prakeikiu tai“,- dalinosi K.Matulionis. Žinoma, guzas trūko, pūliai išėjo. „Viskas, ji vėl yra sveika“, - konstatavo K.Matulionis (reiktų pridėti, kad pastorius nėjo lengviausiu keliu, galėjo jis ir į Ekklesijos „Išgydymų kambarius“ nusigabenti žiurkytę, juk ten kaip teigė I.Kamarovas, visi išgyja 100 proc).
Visa ši nuostabi tikėjimo ir kovos su blogiu istorija pagimdė rimtas įžvalgas. „Žinot, aš pastebėjau vieną dalyką,- bažnyčiai aiškino K.Matulionis, - žiurkytė neturi netikėjimo.Kai aš kalbu, ji nestovi ir nesako, kad pas daktarus reikia eit, ji neturi kito plano... Ji neturi alternatyvos“. Po to dar kalbėjo, kad laiške Romiečiams sakoma, kad kūrinija laukia, kol bus apreikšti Dievo sūnūs... „Štai ta liga, čia šėtonas užpuolė ją, šėtonas užpuolė žiurkytę, čia gi mano žiurkytė... šėtone aš neleisiu mano namuose daryt ką nori ir t.t.“... ir dar gausiais žodžiais ragino visą Ekklesiją ir interneto klausytojus dirbti gerus darbus ir priešintis šėtonui K.Matulionis.
Galima spėti, kad dabar tarp šios bažnyčios žmonių turėtų išpopuliarėti žiurkininkystė – pasirodo, tai puikus dvasinės būklės indikatorius ir be to dar puikesnė tikėjimo lavinimo priemonė – serga žiurkytė – vadinasi, teisingu keliu einam, po to išgydom, nes ji neturi pasirinkimo...  Tiesiog ne bažnyčia, o Hamelno fleitininkai...




4 komentarai:

Mateušas Riedutis rašė...

Na, o ką jiems daugiau daryt belieka? Teologiją, kiek jiems naudinga buvo, jau išstudijavo, fantaziją stebuklais patenkino, Biblijas nusipirko, davė pavadinimą bendruomenei, neįtikusiems galvas nukapojo... Sėdi dabar ir nuobodžiauja, gal nuo žiurkių prabudimas koks vėl prasidės?

Zita rašė...

o mano katę apsėdo - ant šventų knygų užsilipo ir su visa rietine išvirto. Bandžiau šėtoną išvaryt su beržinę vytele, bet katė viską palikus po lova spruko ir jau pusvalandis kaip neišlenda. TAi arba aš dvasiškai laaaabai stipri, arba šėtonas bailys pasitaikė :))))

Kęstutis rašė...

Graudu,juk apie žmones kalbam. Juos,kaip ir mus, Dievas išgelbėti trokšta,juk Jis nenori kad kas nors pražūtų. Lietuviška mada - tyčiotis iš "kitokio" žmogaus. Į "Ekklesia" eiti pasijuokti tas pat kaip į Minedo koncertą norėti patekt. Ne krikščioniškas tai užsiėmimas iš vargšų žmonių tyčiotis,Linai.Geriau pagalvotum ką parašyt,kad padėti skaitantiems "ekklesininkams" savo kelius Dievo Žodžio šviesoje pamatyti.

Linas rašė...

Nu kad tai internete indėta, tik perpasakojau, kas ir kaip kalbama, nes tokių atvejų retai būna, o tai visi tik cituoja Biblija cituoja.