antradienis, balandžio 12, 2005

Griūna sienos

Praeitą savaitę Kijevo bažnyčia "Dievo pasiuntinybė" šventė gimtadienį.Šioje šventėje dalyvavęs Latvijos bažnyčios “Naujoji karta” pastorias Aleksejus Lediajevas sulaukė malonaus siurprizo - pamokslauti į savo bažnyčią Kijeve jį pakvietė sekmininkų vyskupas Vitalijus Vozniukas.
Priminsime, kad ne taip seniai, kovo 29 dieną, didžiausio Rusijos charizmatinių bažnyčių susivienijimo RocXBE vardu (sekmininkų) vyskupas Sergejus Rechovskis paskelbė griežtą pareiškimą Latvijos bažnyčios “Naujoji karta” ir jos pastoriaus Aleksejaus Lediajevo atžvilgiu.
Vyskupas Sergejus Rechovskis paskelbė, kad pastoriaus Aleksejaus Lediajevo knyga “Naujoji pasaulio tvarka” nesuderinama su evangelinių bažnyčių doktrinomis ir “laikytina erezija”.
Taip pat vyskupas sako nepritariantis bažnyčios “Naujoji karta” metodui kurti naujas bažnyčias, stengiantis suskaldyti jau esančias evangelines bažnyčias.
Taigi, Ukrainoje, matyt, griūna bet kokios konfesinės sienos, o prabudimas šioje šalyje verčia krikščionis jaustis kaip vienos komandos dalimi.
Pagal "NeWgeneration" ir "Maranatha" parnešimus

Komentarų nėra: